Szolgálatások

Szolgáltatásaim

Mozgással a fittségért

Sportrúdtánc

A nőiesebb vonalakért

LoveYourBelly

Hasregeneráló tanfolyam a szép pocakért

Tulipán percek

Speciális gátizom regeneráló női torna, női jógával, a női virág újra kivirágzásáért

Jóga

A rugalmasabb ízületekért, nyugodtabb mindennapokért

Egészségtudatos táplálkozási tanácsadás

A jobb életvitelért és a helyesebb étkezésért

PLA Workshop

Pörögj, Lazulj, Alkoss az egészségedért

Nyári workshopok gyerekeknek és felnőtteknek, ha egy kis nyugalmas pezsgésre vágysz

Ajánlások

Vendégeim mondták

11 hónapja kezdtem a rúdsportot Katánál. Az életem fontos része lett ez az edzésmód, hisz mindig is vonzott az efféle mozgás,amihez megfelelő izomzat szükséges. Heti kétszer magánórákra járok,amik hatalmas jó kedvvel és összhanggal telnek, mind amellett, hogy a fejlődésem is biztosítva van! 11 hónap alatt, már 5-6 elemes kombinációkat csinálunk, már a haladó1 szinten vagyok. Nem mondom,hogy nem egy kemény sport, de ha megszereted, Kata motiválni fog! 🤸🏋️💃 (...én már megszállott vagyok...)😁🥰 Ha izmosodni szeretnél,formálódni, vagy csak mozgást vinnél életedbe,☝️😁, ezzel a sporttal pezsgést viszel vérkeringésedbe!😁☺️🥰

P. Cintia

5 hónappal szülés után az volt a célom, hogy azt az izmot amit a terhesség alatt elvesztettem visszaépítsem és kicsit erősödjek. Ezért kezdtem el a sport rúdtáncot a Katánál és nem csak, hogy erősebb lettem és jobb lett az egyensúlyérzékem, de még lelkileg is mindig feltölt. Nagyon aranyos, kedves és segítőkész edző. Bátran ajánlom mindenkinek.

S. Dorina

Milyen Katával az edzés? Sokkal többet ad az az egy óra, mint amire a kezdetekkor számítottam. Minden edzésre felkészülve érkezik, nincs két egyforma edzés egymás után. Látni, hogy a rúdsport a szenvedélye, szívvel-lélekkel csinálja! Edzésre sokszor lelombozva, fáradtan érkezem munka után, időnként nem éppen jó hangulatban. De nekiállunk edzeni, elkezdünk beszélgetni, és totálisan ki tudok kapcsolni, minden óra feltölt. Hatalmas sikerélmény, hogy óráról órára látom a fejlődést, Kata pedig bíztat minket abban, hogy merjünk kilépni a komfortzónából és feszegessük a határainkat.

K. Orsi